Nieuws

Zo krijg je tickets voor Dutch Darts Masters in Den Bosch

Koen van Ekeren - 24 oktober 2023, 20:53

Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Michael Smith en meer: de grote kanonnen van de PDC komen in januari 2024 naar de Maaspoort in Den Bosch. Daar wordt de Dutch Darts Masters 2024 georganiseerd en de tickets gaan vanaf vrijdag 26 oktober in de vrije verkoop.

PDC Darts in Den Bosch

Het is de eerste keer dan het PDC-circuit naar Den Bosch afreist. De Dutch Darts Masters wordt daar gehouden, een toernooi dat deel uitmaakt van de World Series of Darts-toernooien in 2024.

Het toernooi vindt plaats in het weekend van 26-27 januari 2024. Acht wereldtoppers geven acte de présence en de eerste zes deelnemers zijn bekend:

  1. Michael van Gerwen
  2. Raymond van Barneveld
  3. Danny Noppert
  4. Dirk van Duijvenbode
  5. Michael Smith
  6. Dimitri Van den Bergh

De overige 2 grote namen worden later door de PDC bekendgemaakt. Verder wordt het veld aangevuld met acht Nederlanders, die zich via een kwalificatietoernooi moeten plaatsen.

Tickets Dutch Darts Masters in Den Bosch

Tickets voor de 2024 Dutch Darts Masters gaan gespreid in de verkoop vanaf maandag 25 september. Er zijn drie kansen om tickets te krijgen: via Window One, Window Two of Window Three.

Window One

De eerste window is exclusief voor jaarleden van PDC TV en opent op maandag 25 september om 13:00 uur Nederlandse tijd. Tickets bestellen doe je via deze pagina van de PDC.

Om toegang te krijgen tot tickets via deze Window, moeten dartliefhebbers op vrijdag 22 september een actief jaarabonnement hebben (voor 13:00 uur). Die sluit je af via deze pagina en kost zo’n 70 euro per jaar.

Window Two

Had je geen lidmaatschap op PDC TV, dan kon je nog steeds voorrang krijgen via de tweede window die op 26 september om 13:00 uur Nederlandse tijd werd geopend. Om kans te maken op tickets via deze window moet je je vóór maandag 23 oktober om 13:00 uur hebben ingeschreven. Nu kan dit dus niet meer.

Window Three

Eventuele resterende tickets gaan op ‘Generale Sale’ op donderdag 26 oktober in de verkoop, om 13:00 uur. Tickets bestellen doe je via deze pagina van de PDC.

Lees ook: WK Darts 2024 tickets: zo kom je aan kaarten

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren