Nieuws

Dit zijn de schitterende World Cup of Darts-tenues van 2024!

Koen van Ekeren - 14 juni 2024, 15:25

Tijdens de World Cup of Darts 2024 zijn de WK-shirts voor het eerst voorzien van op maat gemaakte designs. Bekijk de tenues van de World Cup of Darts hieronder.

World Cup of Darts shirts in 2024

Voorgaande jaren droegen landenteams van de World Cup of Darts grotendeels dezelfde shirts, maar dan in een net wat andere kleurstelling. Dat is dit jaar anders, want de landen krijgen ieder op maat gemaakte ontwerpen. Ze zijn gemaakt door sportkledingleverancier Fourex.

De WK-shirts zijn te koop via de PDC Store (bekijk daar ook de overige tenues) en ieder tenue kost € 54,95. Qua maten is de keuze beperkt: van M tot XXL. Reken wel op een lange levertijd. Die kan 8 tot 10 weken duren, zo valt de lezen uit de productbeschrijving.

Van 27 tot 30 juni wordt de World Cup of Darts gehouden in de Eissporthalle in Frankfurt. Hier strijden 40 landen om de titel. Voor Nederland vormen Michael van Gerwen en Danny Noppert een team.

Voor België komt in ieder geval Dimitri Van den Bergh uit. Waarschijnlijk vormt hij een duo met Kim Huybrechts, die op tijd lijkt hersteld van een dubbele schouderbreuk. Deze week kwam Huybrechts al in actie tijdens de Players Championships. Wales is de regerend wereldkampioen; zij worden net als vorig jaar vertegenwoordigd door Gerwyn Price en Jonny Clayton.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Zend darten van de PDC uit op een Nederlandse zender
Immers ,een van de grootste darters aller tijden ( Michel van Gerwen ) Migthy Mike komt uit Nederland

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *