ZoekenInloggen/Aanmelden00Winkelwagen

Retourneren

dartsking verzending

Als je je bestelling wilt retourneren, staat DartsKing klaar om je te helpen! Je kunt onze producten binnen 30 dagen retourneren. In ruil voor het geretourneerde product krijg je je geld terug.

Dit zijn de voorwaarden op ons retourbeleid:

  • De producten zijn onbeschadigd; zowel op het product als op de verpakking;
  • De producten worden in de originele verpakking geretourneerd;
  • De verzendkosten zijn voor rekening van de klant, tenzij het om een fout van DartsKing gaat;
  • DartsKing is niet aansprakelijk voor de schade die ontstaat tijdens het verzendproces;
  • Producten met maatwerk (zoals gepersonaliseerde flights) kunnen niet worden geretourneerd.

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Meld je annulering aan door ons een e-mailbericht te sturen, via WhatsApp te appen of het contactformulier in te vullen. Meld hierbij je naam en bestelnummer. Vervolgens heb je nog 14 dagen om je product retour te sturen. Het verschuldigde orderbedrag storten we binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug, mits het product in goede staat ontvangen is.

Bij een retourzending krijg je het volledige orderbedrag terug, inclusief verzendkosten. Alleen de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn zo’n € 7,25 per pakket; bekijk voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Het afgeven van je pakket kan bijvoorbeeld bij een postpunt van DHL, PostNL of Bpost.

We krijgen het artikel graag onbeschadigd terug in de originele verpakking. Geretourneerde artikel die hier niet aan voldoen, worden niet geaccepteerd en sturen we terug. Open je bestelling dus zorgvuldig en bewaar de verpakking. Twijfel je of je iets terug kunt sturen? Neem dan contact met ons op.

Zo stuur je je bestelling terug

Met de volgende stappen meld je een item aan voor retourzending:

  1. Print ons retourformulier uit.
  2. Vul de gegevens zo compleet mogelijk in.
  3. Knip het adreslabel uit en plak het zichtbaar op de doos. De rest van het ingevulde formulier stuur je mee in de doos.
  4. Geef je pakket af bij een lokaal postpunt en bewaar je verzendbewijs goed.

Heb je vragen over je retourzending? Aarzel niet om ons te mailen.