Zoeken Inloggen/Aanmelden 0
0

Verzend- en retourbeleid

DartsKing doos

Wanneer je een product bij DartsKing vóór 17:00 uur bestelt, heb je hem meestal al de volgende dag in huis. We verzenden de producten naar Nederland, België en Duitsland.

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail en gaan wij aan de slag met jouw order. Zodra de bestelling ingepakt is, melden wij deze aan bij een van onze vervoerders. Bij een pakketpost word je op de hoogte gebracht door middel van Track & Trace, waarmee je de zending gemakkelijk online volgt.

Alle producten in de webshop van DartsKing zijn voorzien van een voorraadstatus en je kunt alleen producten bestellen die daadwerkelijk bij ons in het magazijn liggen. Je kunt dus rekenen op een snelle levering.

Verzendinformatie Nederland

Op werkdagen wordt een bestelling vóór 17:00 uur meestal al de volgende dag bezorgd. Doe je op zaterdag of zondag een order, dan worden de producten meestal op dinsdag bezorgd.

Doe je een order van €50,- of meer, dan zijn de verzendkosten gratis. Zit je eronder en past je bestelling in de brievenbus, dan zijn de verzendkosten €2,99. Bij een pakketpost vragen we €4,99 voor de verzending.

Verzendinformatie België

Doe je op een werkdag een bestelling vóór 17:00 uur, dan gaan we direct met je order aan de slag. Orders naar België worden meestal binnen 1-2 werkdagen geleverd door de pakketdiensten. Bij een bestelling in het weekend wordt de bezorging meestal op dinsdag of woensdag gedaan. Via e-mail word je op de hoogte gehouden van een Track & Trace, zodat je de verzending online kunt volgen.

Bij een order van €50,- of meer zijn de verzendkosten gratis. Zit je onder dit bedrag, dan vragen we €5,99 voor de verzending.

Wat als ik niet thuis ben?

Wanneer je bestelling niet door de brievenbus past en je op het moment van afleveren niet thuis bent, wordt je order mogelijk afgegeven bij de buren. Zijn ook zij niet thuis, dan wordt het pakket vaak de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Wanneer het na de tweede keer niet lukt om het pakket af te leveren, kun je je pakket ophalen bij postkantoor of afhaalpunt in de buurt.

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na je annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Binnen 14 dagen na de melding van je retour ontvang je het volledige orderbedrag terug, inclusief de verzendkosten. Alleen de kosten voor de retour zijn voor eigen rekening.

Zo kun je producten naar ons retourneren:

  1. Ga naar ons retourportaal;
  2. Vul je postcode en het ordernummer of Track & Trace in;
  3. Doorloop de stappen en geeft aan hoe je het product wilt retourneren.
  4. Print het retourlabel en plak het zichtbaar op de doos.
  5. Geef je pakket af bij het gekozen postpunt en bewaar je verzendbewijs goed.

Wil je meer weten over de voorwaarden van retourneren? Op de pagina Retourneren vind je meer informatie.