Nieuws

Van Gerwen, Wright en meer spelen vanavond: bekijk het darts schema

Koen van Ekeren - 5 oktober 2023, 08:04

Vanavond begint de tweede ronde van de World Grand Prix 2023 in Leicester. Acht spelers strijden om een plek in de kwartfinales, waaronder twee voormalig wereldkampioenen. Dit is het speelschema van vanavond.

World Grand Prix 2023: programma donderdag

World Grand Prix 2023

legs
avg.
ronde
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16
Laatste 16

De World Grand Prix begint vanavond om 20:00 uur. Er zijn vier wedstrijden, die allemaal worden beslist is een best of 5 sets. Je hebt dus drie sets nodig om door te gaan naar de volgende ronde.

Michael van Gerwen speelt zijn partij rond 22:00 uur. Hij neemt het op tegen Chris Dobey. Van Gerwen begon sterk aan het toernooi met een 2-0 zege op Josh Rock. Ook Dobey – de verrassende winnaar van The Masters – begon de Grand Prix goed en was veel te sterk voor Dimitri Van den Bergh.

De avond begint en eindigt met een Engels onderonsje. Eerst kruizen Luke Humphries en Luke Woodhouse de degens. De laatste partij van donderdagavond is die tussen Ross Smith en Joe Cullen. Om ongeveer 21:00 uur staan Peter Wright en Ryan Searle tegenover elkaar.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren