Nieuws

Viaplay nu een week gratis: zo kijk je F1 en darts zonder kosten

Koen van Ekeren - 24 februari 2024, 18:50

Viaplay heeft een tijdelijke actie, waardoor je de streamingdienst een week gratis kunt uitproberen. De actie loopt tot en met aanstaande woensdag (28 februari), dus wees er op tijd bij.

Viaplay 7 dagen gratis

De komende week is er veel sport te zien op Viaplay. Donderdag bijvoorbeeld de Premier League Darts en op zaterdag 29 februari is de start van het Formule 1-seizoen, met de Grand Prix van Bahrein.

Dit is allemaal gratis te bekijken, dankzij een 7-daagse proefperiode van Viaplay. Naast Formule 1 en darts heb je ook toegang tot voetbal, want de streamingdienst heeft de rechten van de Premier League en Bundesliga. Ook zijn er andere sporten te vinden zoals snooker, net als verschillende series en films.

Zeg je Viaplay binnen een week op, dan wordt er niets in rekening gebracht. Bevalt de streamingdienst je, dan wordt de proefperiode omgezet in een abonnement van € 15,99 per maand. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je kunt op elk moment stoppen.

Goedkoper alternatief

Weet je al dat je het hele jaar toegang wilt tot de content van Viaplay, dan is het goedkoper om nu voor een jaarabonnement te gaan. Vanaf 22 mei kost Viaplay € 17,99 per maand. Kies je nu voor een jaarabonnement, dan betaal je € 12,79 per maand. Je bent dan dus veel voordeliger uit.

Je hebt nog maar tot 11 maart de mogelijkheid om een goedkoper jaarabonnement af te sluiten, dus wees er op tijd bij. Eventueel kun je ervoor kiezen om eerst een week gratis van Viaplay te genieten, waarna je het jaarabonnement afsluit.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *