Nieuws

Darts kijken is nu duurder: dit kost Viaplay (en zo krijg je korting)

Koen van Ekeren - 25 januari 2023, 18:44

In Nederland kijken we live naar darts via streamingdienst Viaplay, waar je ook terecht kunt voor voetbal en Formule 1. Sinds vandaag is zo’n abonnement duurder, want Viaplay heeft de prijzen op 25 januari verhoogd.

Viaplay duurder sinds januari 2023

Een abonnement op Viaplay kostte voorheen nog 13,99 per maand, maar sinds vandaag is dat 15,99 euro. Het is nog niet duidelijk wanneer bestaande abonnees ook meer gaan betalen voor Viaplay.

Voor wie zich nog wil abonneren op Viaplay is er goed nieuws, want de prijs voor het jaarabonnement is ongewijzigd gebleven. Met een jaarabonnement betaal je nog steeds 10,49 euro per maand. Dat is 34% voordeliger dan wanneer je voor het maandabonnement kiest, al zit je er dan wel een jaar aan vast.

Volgens een bron van van Streamwijzer schiet de prijs van het jaarabonnement binnenkort ook omhoog: van 10,49 naar 12,79 euro per maand. Dit zou ingaan op 2 maart 2023. Was je toch al van plan om een abonnement te nemen, dan is het dus slim om dat voor 1 maart te doen. Op deze Viaplay-pagina sluit je een jaarabonnement met korting af.

Darts bij Viaplay

Viaplay zendt alle grote toernooien van de PDC uit. Het WK Darts natuurlijk, maar ook majors zoals de Masters, UK Open en Premier League Darts. Het kijken kan via een app op de smart-tv, maar ook met een stream op je telefoon, tablet of pc.

Ook andere sporten zijn op Viaplay te volgen, zoals Formule 1 (de eerste race van 2023 is op 5 maart), Premier League voetbal en Bundesliga voetbal. Daarnaast kun je er terecht voor films, series en reality-programma’s.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren