Nieuws

Speelschema WK Darts op dinsdag: met Michael van Gerwen

Koen van Ekeren - 18 december 2023, 23:10

Op dinsdag is er weer een druk programma, want er is zowel een middag- als avondsessie op het PDC WK Darts. Het hoogtepunt van de dag is het optreden van Michael van Gerwen, de drievoudig wereldkampioen.

Speelschema WK Darts 2024 op dinsdag

Het PDC World Championship begint op dinsdagmiddag om 13:30 uur. De grootste naam die we overdag aan de oche zien verschijnen is James Wade, de nummer 13 van de wereldranglijst. Hij vecht het met Matt Campbell uit om een plek bij de laatste 32.

De avondsessie is op papier heel wat leuker. Die wordt afgetrapt door routinier Steve Beaton en de Nederlander Wessel Nijman. Daarna is het de beurt aan Mike De Decker; hij speelt tegen Dragutin Horvat. Om 22:00 uur mag Ricardo Pietreczko het podium betreden. Bescherm je oren voor fluitconcerten, want de Duitser is door zijn optreden bij de Grand Slam of Darts niet geliefd bij het Engelse publiek.

Rond 23:00 uur is Michael van Gerwen aan de beurt. Dat wordt ongetwijfeld een mooi potje, want beide darters hebben het tempo er flink in zitten. De twee stonden slechts twee keer eerder op een officieel toernooi tegenover elkaar. Beide keren won Van Gerwen.

Bekijk het volledige speelschema van dinsdag hieronder:


Warning: Undefined variable $tournament in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 5

Warning: Undefined variable $day in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 6

WK Darts 2024

legs
avg.
ronde
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 64
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 96
Laatste 64
Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *