Nieuws

Speelschema Dutch Darts Masters op zaterdag: Van Gerwen tegen Barney en herhaling WK-finale

Koen van Ekeren - 26 januari 2024, 23:54

Ook op zaterdag gaan de pijlen los in de Maaspoort in Den Bosch! Vier kwartfinales, twee halve finales en een finale staan op het menu. Bekijk het speelschema van de Dutch Darts Masters op zaterdag hieronder.

Dutch Darts Masters 2024: speelschema zaterdag

De Dutch Darts Master 2024 begint om 19:00 uur met de kwartfinales. Daarin zijn er twee geweldige affiches. Allereerst is er een schitterend Nederlands affiche tussen de meervoudig wereldkampioenen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld.

Ook op het programma: een herhaling van de WK Darts 2024-finale. Luke Littler en Luke Humphries strijden om een plek bij de laatste vier. Verder neemt Gerwyn Price het op tegen Kevin Doets en Gian van Veen krijgt te maken met Danny Noppert. Later op de avond worden de halve finales en finale afgewerkt. Alle wedstrijden worden gespeeld in een best of 11 legs.


Warning: Undefined variable $tournament in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 5

Warning: Undefined variable $day in /var/www/vhosts/TB01-004/dartsking.nl/site/releases/122/web/wp-content/themes/dartsking/components/tournament-day.php on line 6

Dutch Darts Masters 2024

legs
avg.
ronde
Kwartfinale
Kwartfinale
Kwartfinale
Halve finale
Halve finale
Finale

Foto: Kelly Deckers/PDC

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *