Nieuws

Eerste tickets Belgian Darts Open 2024 in Wieze gaan vrijdag in de verkoop

Koen van Ekeren - 10 november 2023, 09:01

Op vrijdag 10 november om 12:00 uur gaan de eerste tickets voor de Belgian Darts Open 2024 in Wieze in de verkoop. Het toernooi vindt van 8 tot en met zondag 10 maart plaats in de Oktoberhallen in Wieze.

Tickets Belgian Darts Open 2024

De Belgian Darts Open is onderdeel van de European Tour. Net als vorig jaar bestaat het circuit uit dertien toernooien en de eerste is in het Belgische Wieze.

De ticketverkoop start vrijdag 10 november. Het bestellen van de kaarten doe je via het ticketingplatform van de Blåkläder Darts Open. Vanaf 12:00 in de middag zijn de kaarten te bestellen.

Weet je al dat je erheen wil, dan is het goed om vooraf na te denken over welke sessie je wilt bijwonen. Het toernooi duurt drie dagen en iedere dag is er een middag- en avondsessie. Op vrijdag 8 maart worden de wedstrijden uit de eerste ronde afgewerkt. Enkele toppers komen dan nog niet in actie, want de beste 16 van de Pro Tour-ranglijst gaat rechtstreeks naar de tweede ronde.

Op zaterdag 9 maart worden zowel in de middag als avond de wedstrijden uit de tweede ronde gespeeld. Zondagochtend zijn de 8e finales en in de avond worden de kwartfinales, halve finales en finale afgewerkt.

Wil je op de hoogte blijven van informatie over de Belgian Darts Open 2024 in Wieze? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ticketprijzen

De ticketprijzen zijn nog niet bekend. Je kunt kiezen voor een VIP-ticket, categorie A-ticket of categorie B-tickets. Vanzelfsprekend zijn de kaarten uit de B-categorie het voordeligst en betaal je het meest voor een VIP-ticket.

Koen van Ekeren

Geschreven door

Koen van Ekeren

Gooit darts, kijkt darts en schrijft over darts. Droomt van een carrière als prof, maar dient tot die tijd het 'Barney Army'.

Meer berichten van Koen van Ekeren

Reacties

Die tickets verkopen is een ramp,je geraakt ofwel ni op de site,en als je er op geraakt is alles uitverkocht,daar lag iets aan gedaan worden ze.

Daar heb je groot gelijk in is om gek van te worden en dan plots zit je in b en wij met 4 personen niet gelukt om tesamen te zitten wel aan dezelfde tafel hopelijk goede mensen aan tafel zodat wij toch met ons 4 tesamen kunnen zitten

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *